четвер, 5 березня 2015 р.



4 березня  2015 року у приміщенні Сокальської центральної районної бібліотеки відбулося  відкриття виставки «…Немов ковток свіжого повітря». 

На виставці представлено портрети колишніх жертв нацизму з Білорусі, Росії і України, які розповідають про свої долі, а також про те, як змінила їхнє життя  програма «МІСЦЕ ЗУСТРІЧІ: ДІАЛОГ», яку з 2009 року фінансує в Україні Німецький фонд «Память, відповідальність і майбутнє». У рамках цієї програми було підтримано понад 200 проектів на благо колишніх жертв націонал-соціалізму в Росії, Україні і Білорусі.
Організаційним партнером Фонду «Память, відповідальність і майбутнє» у реалізації програми «Місце зустрічі: діалог» є Всеукраїнська благодійна організація «Турбота про літніх в Україні».
Головна мета програми підтримки полягає в тому, щоб на знак визнання страждань осіб, переслідуваних нацистським режимом, віддати належне їхнім долям і зробити внесок у поліпшення життєвих умов цих людей в країнах реалізації проектівілорусі, Україні і Російській Федерації).
Про проект програми «Місце зустрічі: діалог», який реалізується в місті  Сокаль розповіла керівник  Сокольської районної асоціації інвалідів Кононова Оксана Іванівна.