суботу, 21 листопада 2015 р.

Зустріч з Дарою Корній



20 листопада 2015 року в читальному залі Сокальської центральної районної бібліотеки відбулась зустріч з українською письменницею, авторкою українського фентезі  «Гонихмарник», «Щоденник Мавки», «Крила кольору хмар», «Тому, що ти є» та ін
лауреатом третьої премії „Коронація слова” Дарою Корній.
 Вона викладає у Львівській Академії мистецтв, завідує музеєм дипломних робіт студентів. І ця робота її надихає , допомагає шукати нові ідеї для творів. Завідувач відділом обслуговування бібліотеки Світлана Халупник розповіла про життєвий та творчий шлях письменниці. А Дара Корній презентувала свої книги і розповідала про історію  їх написання. Слухачі – учні Сокальської гімназії та школи-інтернату, викладачі, користувачі бібліотеки зачудовано слухали письменницю, задавали питання. Дара Корній поділилась враженням від спілкування з різними читачами, бо пише для людей різного віку, які не втратили властивість вірити в дива. Авторка роздавала автографи своїм шанувальникам.













„Спогади. Старі фотографії”



В бібліотеці села Скоморохи 15 листопада 2015 року відбувся захід – літературна кав’ярня „Спогади. Старі фотографії”, присвячений долі людини. Запрошено на свято  користувачів старшого покоління. 
Свято відбулося за сприяння працівника бібліотеки с. Перетоки, художнього керівника та директора Народного домі села Скоморохи. На святі лунали спогади, прикрашені віршами та піснями у виконання юного та старшого покоління. Присутні мали змогу , також ознайомитися з новинками літератури, які прийшлися до смаку усім учасникам.