середу, 13 листопада 2013 р.

Злочин можна попередити

Тема морально-правового виховання залишається провідною у діяльності бібліотеки. Цікава зустріч під назвою „Злочин можна попередити”  пройшла  8 листопада 2013 року у Сокальський ЦРБ з учнями  8 класу Сокальської СШ І-ІІІ ст. №2 та із працівником правоохоронних органів - старшим оперуповноваженим кримінальної міліції у справах неповнолітніх Петригою Андрієм Ігоровичем.  
З усього різноманіття  знань, що їх людина набуває у повсякденному житті,  їй найбільше будуть потрібні правові знання. Адже обізнаність  у системі  законодавства і правопорядку, що існують у державі, повноправними громадянами якої стануть  наші  юні  читачі, допоможе їм розумно скористатись своїми правами, правильно визначити свої обов’язки, застереже від злочинних  вчинків .
З метою розкриття фонду правової тематики бібліотеки було оформлено книжкову виставку.







Мово рідна, будь насущним хлібом на щодень

6 листопада  2013 року, напередодні  Дня української писемності та мови в СШ І-ІІІ ст. №2  працівники читального залу Сокальської центральної районної бібліотеки  Котик Галина Степанівна та Цозац Ольга Михайлівна провели літературний вечір „Мово  рідна, будь насущним хлібом на щодень”. Він включав в себе огляд літератури, читання віршів, проведення вікторини.