неділю, 28 травня 2017 р.

Сьогодні в бібліотеці було справжнє свято – зустріч з українськими літераторами, творчим подружжям з Волині – Володимиром Лисом і Надією Гуменюк. Їхні твори дуже популярні серед читачів. Тому з великими захопленням слухали розповідь письменників про історію написання їхніх книг, творчі плани, бачення майбутнього української книги.
Твори Володимира Лиса і Надії Гуменюк полюбились читачам своєю сповідальною щирістю, філософським осмисленням світу,  ліричністю, що балансує на межі жорстокої дійсності, пошуку ідеалу земного і небесного, скороминущого і вічного. Кожна їхня  книга – літературне  явище, з кожним новим романом Володимир Лис і Надія Гуменюк розкривають нові грані свого таланту.

Творчість письменників відзначена не тільки читацькою увагою, а й преміями престижних Всеукраїнських і міжнародних літературних конкурсів. В цей день всі слухачі щедро напоїли свої душі позитивом і добротою із келиха, який піднесли своїм читачам  відомі українські письменники, члени Національної спілки письменників України Володимир Лис і Надія Гуменюк.