четвер, 30 листопада 2017 р.

Літературно-мистецькому об'єднанню "Колос" - 60


На теренах Сокальщини рясно проростає поетичне і прозове слово. Творять його люди закохані в рідний край, який є колискою їхньої творчості, звідси вирують струмки їхніх думок і слова.
Про усіх, хто стояв у витоків створення"Колосу", про тих хто променисто, потужно видає свої творіння сьогодні та про тих чиї творіння тільки почали набирати сили та енергії оповіла гостям і усім учасникам святкової академії зав. відділом обслуговування Світлана Халупник. Говорили і про маститих майстрів пера та про тих хто тільки ступив на творчу стежку і внесли зі собою свіжий струмінь.  "Колосовців" вітали та нагородили грамотами і подарунками заступник голови Сокальської РДА Ірина Задолинна, голова Сокальської районної ради Микола Пасько та голова літературно-мистецького об'єднання "Колос" Любов Бенедишин.

На свято прибули: Володимир Полянчук, Галина Хорташко, Ганна Кузьмак, Марія Лобай, Світлана Мельничук, Марія Чернявська, Оксана Піка, Любов Рибак, Іван Гентош, Марічка Васько, Ігор Данько, Ігор Дах, Марія Король, Олег Король, Ігор Горгула , Оксана Сумбаєва, Лідія Гій-Шишка...
Звучали пісні у виконанні поета, композитора, сокальського барда Ігоря Курача, доньки поетеси Світлани Мельничук.
Учні Сокальської гімназії імені Олега Романіва  Бик Ірина, Очабрук Лілія, Степанюк Тетяна, Стрембіцька Олександра, Звір Максим, Ворожбит Софія, Бойко Олександр, Глива Ольга, Найдич Лілія, Милик Вікторія, Бельзецька Оксана, Стасюк Аліна прочитали поезію ювілярів.
Усі були під враженням! Свято вдалося! Дай Боже нашим творчим землякам здоров'я та нових звершень.