суботу, 14 грудня 2019 р.

Новий рік - чарівне свято, хочеться щоб воно запам’яталося надовго і було особливим. А що може бути більш особливим, ніж ялинка, адже ялинка це королева Нового року. А королеву потрібно прикрашати по особливому.
Нам сьогодні в бібліотеці вдалося створити святкову атмосферу, включити режим «очікування дива» і розпочати підготовку для створення новорічного настрою.
Засяяла яскравими іграшками новорічна красуня, виблискуючи ялинковими вогниками, розповсюджуючи імпульси хвиль творчого настрою, який стрімко передався повітрям. Креатив та надзвичайний позитив зарядили нас, бібліотекарів, хорошим настроєм, натхненням та планами на майбутнє.
Також, в бібліотеці презентується книжкова виставка, присвячена новорічно-різдвяним вшануванням. Її матеріали розповідають про традиції вшанування Нового року та Різдва Христового в Україні та світі. Виставка зацікавить незвичайними рецептами новорічних та різдвяних страв, допоможе прибрати новорічну ялинку, власноруч створити прикраси та багато інших цікавих фактів.


14 грудня Україна вшановує учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
В читальному залі Сокальської ЦРБ демонструвався фільм «Вони були першими», присвячений цій катастрофі, яка не має минулого і ніколи не зітреться з людської історії, не згасне у віках.
У фільмі йшлося про ліквідаторів аварії. Одними з перших, хто прибув до палаючого реактора і пішов назустріч біді, були воїни-хіміки, пожежники. Вони з честю виконали свій обов’язок і ціною власного здоров’я і навіть життя захистили рідну землю і народ від неймовірної небезпеки.
Урятований світ – найкращий пам’ятник тим, хто загинув у Чорнобильському пеклі. Пам’ятаймо про них!