понеділок, 25 травня 2020 р.


5 книг, що змінюють життя.





        Більшість з нас дуже часто скаржаться  на брак часу чи грошей. Або стикаються з ситуаціями на кшталт « Повна шафа одягу, а одягнути нічого» чи 
«навести лад в домі не можливо» і т. д. Тому ми підібрали п'ять книг, поради  з яких змінять все ваше життя, допоможуть вирішити частину проблем.
          Запрошуємо  до читання.

25 травня 1926 року в Парижі пострілами з пістолета було вбито Симона Петлюру, колишнього Головного отамана військ УНР і Голову Директорії.


Топ 10 книг, які має прочитати кожна жінка.

        Жінки люблять різні книги. Є серед них історії романтичні та надихаючі, реалістичні та фантастичні, розповіді про силу краси і силу духу, романи про протистояння умів і потяг сердець.
         Можна було б сказати , що далеко не всі вони про кохання, але будемо чесні - саме про любов оповідає практично вся світова література. А іноді вчасно прочитана кнлига може навіть змінити життя.
          Пропонуємо вам перелік книг, які вартують уваги:
      «Гордість та уперечення», Джейн Остін, «Анна Кареніна», Лев Толстой,  «Джейн Ейр» Шарлотта Бронте, «Лист незнайомки», Стефан Цвейг, «Ті що співають у терні», Колін Макколоу,  «Життя в борг», Еріх Марія Ремарк, «Віднесені вітром» Маргарет Мітчел, « Легкий подих» Іван Бунін, «Сховище. Щоденник у листах» Анна Франк, « Лоліта» Володимир Набоков.