пʼятницю, 29 травня 2020 р.

Джордж Клейсон 

"Найбагатший чоловік у Вавилоні".

Чому варто прочитати цю книгу?


Нові надходження








          Неабияке задоволення приносять нові книги, коли надходять у бібліотеку. Кожна нова книга – це завжди подія та нове знайомство. Нещодавно наша бібліотека поповнилася цікавими, корисними виданнями, новими пізнавальними книгами.
           Користувачі бібліотеки поповнять свої знання з різних галузей знань, читання даруватиме  радість і приємні миті, наснагу до пізнання нового і непізнаного.
                Представляємо вашій увазі нові книги.



           Біблія – це найпоширеніша книга у світі. Чому? Перш за все тому, що вона зрозуміла для всіх людей. Вона правдиво розповідає про реальних осіб та їхні стосунки з іншими людьми і з Богом.  Ці оповіді вчать нас практичної мудрості. Завдяки тому, що вони написані просто та дохідливо.
           Бо саме Біблія – єдина жива книга, яка оживляє тих, хто її читає. Читайте Біблію  самі, читайте дітям,  читайте усією родиною.



Альманах (Соколиний край).
              Шановний користувачу, сьогодні ти відкриєш для себе черговий номер альманаху « Соколиний край» . До нього ввійшли поетичні та прозові твори наших краян на патріотичну тематику. Вони присвячені Героям Майдані і АТО, сучасній війні на Сході України, яка забрала вже багато тисяч життів.


          Дерев'яні церкви Львівщини.
            У цьому виданні представлені репродукції картин  126-ох дерев'яних церков- від найстаріших, що збереглися, і до  побудованих в наші дні, а також  9-ти дерев'яних дзвіниць. Адресується тим, хто любить рідну землю, шанує прабатьківську віру, береже традиції та цікавиться історією рідного краю.
     

  Датування галицьких ікон. 
                 Ця монографія Лева Скопа- третя книга автора, що продовжує серію мистецтвознавчих  видань "Бібліотека Драганівських  читань».
                Сам Михайло Драган (1899-1952) до сьогодні залишається неперевершеним  спеціалістом у питаннях атрибуції  галицьких ікон. Саме він встановив час створення більшості відомих нам  іконописних пам'яток , які особисто збирав для колекції львівських музеїв.

         Топ 25 архітектурних шедеврів Львова.
             Це видання  розкриває для вас деталі  величні,  красиві й захоплюючі шедеври   львівської музики у камені. Власне , цей шлях ,позначений на мапі розкриє для вас неповторну красу магічного міста. Отож , вперед- від останнього до першого місця  Топ-25 –ти архітектурних цікавинок  Львова : від цікавого- до цікавішого-до найцікавішого , із наростання емоцій і вражень від пам’яток неперевершеного європейського міста.
                Читайте, пізнавайте нове!