пʼятницю, 12 червня 2020 р.

12 червня народилася Анна Франк – єврейська дівчинка, яка з 1942 р. при окупації Німеччиною Нідерландів, разом з родиною, ховалася від нацистів. Після 2 років життя у сховищі їх заарештовують. У 1945 р Анна вмирає в концтаборі Берген-Бельзен. Щоденник цієї дівчинки зібрав спогади про їхнє спільне життя, переживання, страхи, мрії і став однією із найвідоміших книжок світу



В людей, які полюбляють читати є одне бажання, читати якомога більше книг. Але як навчитися швидко читати? Вихід є! Вам потрібно опанувати методику скорочитання. В цьому вам допоможе книга Пітера Кампа «Прорив у швидкості читання».

Пітер Камп — експерт зі скорочитання, який понад 20 років досліджував цю тему. Створив власну компанію Peter Kump Reading Consultants і давав поради представникам Білого дому, працівникам багатьох корпорацій і приватним особам.
Завдяки простій та ефективній методиці ви зрозумієте, як швидко сприймати й запам’ятовувати текст, які трюки застосовувати та як налаштувати внутрішній спідометр. Ви зможете самостійно засвоїти техніку скорочитання і вже через тиждень помітите перші результати.
Ось хто був  справжнім майстром скорочитання:
Ø Джон Ф. Кеннеді був якраз одним із таких унікальних людей;
Ø Теодор Рузвельд читав одну книжку на день перед сніданком, коли жив у Білому домі.
Ø Олівер Вендел Холмс міг лише переглянути документи по дорозі до Верховного Суду і потім давати розгорнуті відповіді по цьому матеріалу.
Це одні з найвідоміших майстрів скорочитання. Також є багато звичайних людей, які з разючою швидкістю можуть прочитати книжку або журнал.
Завдяки завданням та вправам , які пропонує автор книги, ви теж маєте шанс стати майстром скорочитання. Таємниці скорочитання доступні кожному!