четвер, 18 червня 2020 р.


Найвищий книжковий магазин



  Чи ви коли-небудь читали книгу на висоті 3466 метрів? Тепер у вас є така можливість. На найвищій точці Європи - в Західних Альпах, розташованих на північному заході Італії, на схилі гори Монблан, відкрили книгарню «la Feltrinelli 3466» (цифри в назві вказують висоту, на якій розташувалася книжкова крамниця).



  До магазину веде канатна дорога, яка, крім транспортних функцій, виконує також роль екскурсійного маршруту.

  В асортименті високогірної книгарні - майже 2000 творів, починаючи від альбомів з мистецтва і гастрономічних книг, присвячених місцевій кухні, і закінчуючи світовими бестселерами і дитячою літературою.




  Книжковий «laFeltrinelli 3466» - це 60 квадратних метрів і літературна пропозиція, адресована тим, хто любить гуляти в лісі в оточенні природи, тим, хто завжди шукає стимули і нові точки зору, тим, хто кидає виклик своїм межам, і тим, хто хоче знайти себе на самоті.
  



  Інтер'єр у магазині класичний, «родзинку» місця надає захоплюючий дух вид з вікна з панорамою гір. Величезне вікно магазину пропонує зупинитися і познайомитися з новими історіями, зануритися в читання, черпаючи натхнення і тишу у Монблану.